U heeft geen producten in uw offerte aanvraag

Alle shops

Producten op alfabet

Schoudertassen

Vrouwen kunnen niet meer zonder een mooie schoudertas. Dit is een praktisch accessoire die het uiterlijk van een vrouw extra benadrukt. Het wil wel iets zeggen als een vrouw een schoudertas draagt waar ze mee gezien mag worden.

Zwart of toch kleur?

Een tijdje geleden had elke vrouw een zwarte schoudertas. Dat is gelukkig nu heel anders. Schoudertassen zijn niet alleen noodzakelijk, maar moeten een vrouw ook een bepaalde uitstraling geven. Daarnaast moet een schoudertas bij de rest van de outfit van een vrouw passen. Heeft een vrouw een chique kledingstijl, dan zal zij ook een schoudertas dragen die hierbij past. Vrouwen die meestal een casual outfit dragen, die zullen eerder kiezen voor een schoudertas die gemakkelijk is. Voor welke schoudertas een vrouw ook gaat, toch moet elke schoudertas een aantal verschillende vakjes hebben. Zo moeten een aantal zaken apart opgeborgen kunnen worden zoals een borstel, make-up, de telefoon en eventueel pen en papier. Www.tassen-groothandel.nl heeft voor elk soort vrouw een geschikte schoudertas in het assortiment en dat in allerlei kleuren. Zo zijn er ook tassen waarvan de schouderband versteld kan worden. Elke vrouw draagt een schoudertas namelijk op haar eigen manier. De één heeft deze tas liever iets langer en de ander draagt de schoudertas het liefste zo hoog mogelijk. Aan al deze wensen probeert www.tassen-groothandel.nl tegemoet te komen.

Rustig winkelen is ook wel heel fijn

Vooral als het aankomt op het uitzoeken van een nieuwe schoudertas, dan heeft een vrouw liever even de ruimte. Ze wil rustig haar nieuwe aankoop kunnen uitzoeken zonder dat iemand haar in de weg staat of zit op te jagen. Een schoudertas is heel persoonlijk en deze moet een vrouw rustig kunnen bekijken. Als u ervoor kiest om uw nieuwe schoudertas bij www.tassen-groothandel.nl te kopen dan kunt u alle tijd nemen. U heeft geen last van opdringerige verkopers die u graag een schoudertas willen aanmeten waar u geen oren naar heeft. Alle schoudertassen zijn gunstig geprijsd en met de grootste zorg voor u ontworpen. Het is iets bijzonders dat u besteld en wij zullen ervoor zorgen dat u zeer tevreden zult zijn met de aankoop die u bij ons doet.

schoudertassen Groothandel


Op onze site vindt u schoudertassen in allerlei soorten en maten. Zo zijn er hele kleine schoudertassen bij ons verkrijgbaar voor de kleine spullen. Bent u van plan om grote aankopen te doen, dan bent u tassen groothandel ook aan het juiste adres. Zo zijn er mooie schoudertassen in ons assortiment die tevens een handig hengsel hebben, zodat deze goed om uw schouders blijven zitten. Ook ziet u bij tassen groothandel schoudertassen met een handig ritsje aan de binnenkant, zodat uw portemonnee veilig opgeborgen is. Bent u op zoek naar een bepaalde kleur schoudertassen, of wilt u graag een schoudertassen die gemaakt is van stof, polyester, jute of van een ander soort materiaal? U vindt het allemaal op onze site tassen groothandel en dat in verschillende kleuren en motieven. Zo heeft u voor iedere look een geschikte schoudertassen.

schoudertassen bedrukken met eigen logo


Het bedrukken van schoudertassen met tekst of logo geeft meer naamsbekendheid aan uw bedrijf. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat bedrijfsreclame natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor een bedrukt schoudertassen met eigen logo. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier schoudertassen laten bedrukken. Onze tassen zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken.

Goedkope schoudertassen


Voor elke budget hebben wij goedkope schoudertassen of het nu gaat om leren tassen of goedkope schoudertassen u kunt het altijd vinden bij tassen groothandel. Bereken online de schoudertassen en zie onze scherpe prijzen ook met een bedrukking mogelijk.

Lees meer
Hulp nodig?