Menu Sluiten

Golftassen

Bedrukte Golftassen met logo | Tassen Groothandel

Golftassen als relatiegeschenk garanderen u veel oogcontact en een groot reclamebereik. Laat vandaag uw golftas individueel bedrukken met uw logo en gebruik dit buitengewone relatiegeschenk als een kans om klantenbinding te creëren.

Bekijk onze golftassen online:

Golftassen bedrukken

Golftassen met logo. Way kunnen we drukken?

Diverse Golftassen kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale golftas met logo wordt zo bijzonder. Tassen groothandelbiedt je gemak. Al onze tassen met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken.

Individuele golftassen – individueel advies

Individuele tassen betekenen voor ons ook individueel advies. Ons team ondersteunt u bij het kiezen van de juiste tas voor uw doeleinden in termen van materiaal, maat en zaktype. Ook op het gebied van bedrukking staan ​​wij voor u klaar: wij helpen u bij de vormgeving van uw reclamedrukwerk en zorgen voor de benodigde drukdocumenten. Tassen groothandel ziet zichzelf als een fullserviceprovider op het gebied van goltassen en bedrukken. Wij begeleiden u vanaf het eerste idee tot en met de levering van het eindproduct – alles uit één hand! Of het nu gaat om specifieke aanvragen voor de individuele productie van draagtassen of om een ​​aanvraag voor algemene productinformatie.