Menu Sluiten

Over Tassen Groothandel

Over Tassen Groothandel

Tassen GroothandelTassen groothandelis een onderdeel van Total Business en is de betrouwbare partner voor alles met betrekking tot het gebruik van tassen.

Tassen Groothandels opgericht in 2008 met als doel bedrijven die tassen met logo nodig hebben een hoogwaardige tassen te bieden die in zeer kleine hoeveelheden zijn gemaakt en zo onze gemeenschappelijke klanten te voorzien van producten die zich onderscheiden van de grote massamarkt.

Wij van Tassen Groothandel besteedt bijzondere aandacht aan het feit dat de producten een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Dit vermijdt opzettelijk zogenaamde merklabels die de massamarkt biedt. Onze producten zijn uitsluitend hoogwaardige en ook Europese goederen die ook volgens hoge kwaliteitsnormen in Europa zijn vervaardigd.

Onze producten zijn ontworpen voor onze klanten. De hoeveelheden zijn ook bedoeld voor kleine bedrijven en middelgrote bedrijven. Voortdurend nieuwe en veranderende collecties brengen onze klanten nieuwe hoogtepunten voor uw verkoop.

We bieden een grote selectie modieuze en kleurrijke handtassen van vilt, textiel en ook elegante leer. Alle Tassen bedrukkendie we aanbieden, komen uit de nieuwste collecties, die de huidige trends weerspiegelen en worden gekenmerkt door een zeer zorgvuldige verwerking, waarvoor alleen materialen van de hoogste kwaliteit werden gebruikt, wat betekent dat de tassen een lange levensduur hebben.

Schoudertas bedrukken bij Tassen Groothandel

Ons team kijkt ernaar uit uw bestelling te verwerken.
Uw tevredenheid als klant van ons bedrijf is onze topprioriteit.

We hopen dat je geniet van onlin!