Menu Sluiten

Sporttassen bedrukken

Sporttassen bedrukken als reclameartikelen

Sport is vandaag de dag het perfecte tegenwicht tegen stress en een belangrijk onderdeel van een goede balans tussen werk en privé. Sta voorop met je bedrijf en ondersteun de bewuste levensstijl van je medewerkers of klanten met sporttassen bedrukken met logo.

Bekijk al onze sporttassen in de shop:

Sporttassen bedrukken

Koop promotionele sporttassen online bij Tassen Groothandel

Bewegen is niet alleen belangrijk voor je gezondheid, het is ook leuk. Maar niet alleen geschikte kleding en schoenen zijn daarbij belangrijk, maar ook praktische promotionele sporttassen. Deze zijn een ongecompliceerd transport mogelijk maken. Met hoogwaardige sporttassen met logo kunt u uw klanten laten zien dat u hun passie voor sport volledig ondersteunt. Daarnaast bieden de sporttassen u veel ruimte waarop u uw logo en de naam van uw bedrijf kunt bedrukken. Of je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een grappige slogan of een interessant motief, dat goed tot zijn recht komt in de open ruimtes. In combinatie met anderen Bedrukte sportpromotieartikelen, zoals sportdrinkflesjes met logobedrukte stappentellers, moderne fitnesspolsbandjes als relatiegeschenk of proteïne shakers met logo. Bedrijven kunnen klanten en medewerkers voorzien van allround apparatuur.

Laat je sporttassen individueel bedrukken

Een grote verscheidenheid aan kleuren dient bijvoorbeeld als achtergrond, van klassiek zwart tot elegant wit tot brutaal oranje of zonnig geel. De comfortabele banden en / of stevige handvatten komen vaak in een andere kleur, wat een absolute eye-catcher is. Door de diverse dessins en dessins van de sporttassen met bedrukking kun je een sportieve indruk maken op je klanten. Zoals bijvoorbeeld met sporttassen en tassen, plunjezakken of teamtassen als relatiegeschenk te geven, waarin alle sportartikelen kunnen probleemloos worden opgeborgen. Uiteraard kunnen andere modellen zoals gewone rugzakken of schoudertassen ook dienen voor sportieve doeleinden, maar bieden bedrukte sporttassen bieden het nodige comfort en compartimenten voor speciale sportartikelen en kleding.

Sporttassen met uw eigen logo van Tassen Groothandel

Hiervoor bieden de promotionele sporttassen uw klanten meestal een zeer ruim hoofdvak aan. Bijvoorbeeld voor kleding en schoenen, evenals een of meerdere kleinere secundaire vakken voor zweetbanden en zakdoeken. Dit zorgt niet alleen voor een gemakkelijk transport, maar ook uw klanten hebben de spullen die ze nodig hebben. Daarnaast profiteer je van het feit dat de giveaway sporttassen met jouw bedrukt logo vrijwel overal mee naartoe kunnen, bijvoorbeeld naar yoga, Pilates, voetbal of basketbal. De reclamedruk van de sporttas wordt door een breed publiek opgemerkt en uw reclamecampagne is een groot succes.