Menu Sluiten

Promotietassen

De bedrukte promotietassen van op maat gemaakt

Met onze Promotietassen hoeft u zich niet te verstoppen.

Bekijk onze promotietassen online:

Promotietassen bedrukken

U krijgt ook het weergavegebied van een dubbele pagina inde dagelijkse krant voor de prijs van een balpen. Wij bedrukken de promotietassen met uw individuele ontwerp. U ontvangt reclamemateriaal dat duurzaam, populair en opvallend is.

Promotieartikelen zijn meestal ook in gebruik voor klantenwerving en klantenbinding. De selectie is erg groot. Het varieert van give-aways in het lagere prijssegment (zoals lanyards, kalenders, pennen, winkelwagenmuntjes en aanstekers) tot artikelen van bekende merkfabrikanten. Uit veel onderzoeken blijkt dat promotieartikelen ook een vaste plek hebben in de marketingmix. Het succes van een promotieartikel is direct gekoppeld aan de acceptatie en duurzaamheid van het item zelf. Juist op dit punt zijn bedrukte reclametassen de laatste jaren erg belangrijk geworden. Individuele bedrukte promotietassen (trolleys, rugtas, reclametassen, boodschappentassen, beurstassen, strandtassen of speciaal gevormde tassen) hebben een voordeel dat elke ontvanger onbeperkt kan gebruiken.


Dit zorgt ervoor dat dergelijke tassen veelvuldig gebruikt zijn, vooral herhaaldelijk. Dankzij het unieke materiaal polypropyleen – een kunststof ook wel PP Woven genoemd, kan je individuele promotietassen bedrukken met fotorealistische motieven en met maximaal zeven kleuren. Bedrukte reclametassen van polypropyleen zijn dus ook een display-oppervlak dat herhaaldelijk aan het publiek wordt gepresenteerd en zo de reclameboodschap op verschillende manieren verspreidt. Bijna geen enkel ander reclamemedium van deze soort kan dat. Door de lange levensduur en de stabiliteit van het plastic zijn de promotietassen vaak keer op keer te gebruiken.