Menu Sluiten

Papieren tassen bedrukken

Papieren tassen bedrukken: meer dan alleen een vervoermiddel voor reclameartikelen!

Papieren tassen bedrukken niet alleen hun logo op supermarkten, maar ook retailers, dienstverleners, middelgrote bedrijven, start-ups en ga zo maar door. Omdat dit product niet alleen enorm populair is als transportmiddel voor andere relatiegeschenken. Papieren draagtassen hebben ook een groot bedrukkingsoppervlak waarop u al van ver zichtbare reclame kunt plaatsen.

Maar in ieder geval sinds de nieuwe wet op het gebied van plastic tassen van kracht werd, laten nog meer bedrijven hun papieren tassen bedrukken met een logo. Of u al dan niet met deze wet te maken krijgt, is eigenlijk niet relevant. Ook als u geen winkelier bent, profiteert u van de discussie over dit voorschot. Want wil je de huisstijl simpelweg een boost van vertrouwen geven, dan kan je bij Tassen Groothandel papieren draagtassen laten bedrukken. Waarom? Omdat ze niet alleen een fysiek vervoermiddel zijn, maar nu een nog positievere betekenis krijgen. En deze mag je niet missen.

Bekijk alle papieren tassen in de online shop

Papieren tassen bedrukken wordt een groene must-have voor elk bedrijf

Een diepere analyse van waarom je je doelgroep aanspreekt, heb je nauwelijks nodig als je papieren draagtassen laat bedrukken in plaats van plastic: papier is duurzamer, groener en heeft een hogere kwaliteit. Een attributie die direct terugvalt op je imago. Bedrijven die zich vrijwillig onderwerpen aan de nieuwe wet op plastic tassen, laten zien dat ze de milieubeschermingsoverwegingen serieus nemen.

Naast de groene toets die je onderstreept als je papieren tassen laat bedrukken, zijn deze tassen ook om andere redenen interessant:

  • Het luxe effect: hoogwaardige papieren draagtassen met fijne bedrukking zijn vaak geassocieerd met luxe merken en winkelplezier. En deze vereniging werkt echt voor elke branche.
  • Het jagereffect: als u voor een beurs of evenement papieren draagtassen met uw logo laat bedrukken, wil iedereen die ze ziet ze ook. En het is bijna niet relevant wat erin verborgen is. De belofte van geweldige goodies uit de papieren zakken is genoeg.
  • Het decoratieve effect: u kunt hoogwaardige papieren tassen ook bedrukken als goedkope en veelzijdige decoraties. Bijvoorbeeld voor de etalage, voor de beursstand of het promotieproject.
  • Het verstrooiingseffect: papieren zakken met handvatten zorgen voor veel meer contact met uw reclameboodschap per exemplaar dan bijvoorbeeld een flyer. In de openbare ruimte wordt het immers van A naar B gedragen. De reclame-opdruk wordt geregistreerd en terloops gelezen.
  • Het multifunctionele effect: papieren draagtassen worden gebruikt als eenvoudige geschenkverpakking, worden gebruikt voor handwerk en kunnen worden gebruikt als container voor bestelling op kantoor of thuis. De mogelijkheden zijn divers.

De vraag is dus eigenlijk niet of je bij Tassen Groothandel papieren zakken moet bedrukken. Omdat het antwoord bijna altijd is: absoluut! De vraag rijst meestal welke editie zinvol is, welke vorm bij u past en waar u bij het drukken op moet letten. De antwoorden vind je natuurlijk bij Tassen Groothandel.