Menu Sluiten

Plastic tassen bedrukken

Plastic tassen bedrukken

Het bedrukken van plastic tassen laten we geheel aan u over, ze zijn er al vanaf € 0,15 voor 3000 stuks. Als u plastic tassen laat bedrukken, heeft u enorm veel ruimte voor uw reclameboodschap! Plastic tassen zijn niet meer geschikt voor detailhandel. Plastic tassen met bedrukking nemen uw klanten niet alleen het gekochte product mee naar huis, maar ook uw reclame. En verspreid onderweg uw slogan en logo op een losse, vlokkige manier. maar neem nu een katoenen tas

Alternatieven voor plastic tassen

De EU wil de consumptie van plastic zakken per hoofd van de bevolking per jaar beperken. De detailhandel bespreekt daarom manieren om de milieubelastende wegwerpzakjes te vervangen.

Plastic zakken – het zijn alledaagse voorwerpen met een verwoestend effect omdat ze de oceanen van de wereld vervuilen en een enorme bedreiging vormen voor dieren. Omdat het materiaal lang houdbaar is. De plastic restjes worden door wind en water in kleine stukjes gescheurd en worden per ongeluk aangezien voor voedsel en opgegeten door vissen of vogels. De dieren sterven uiteindelijk in pijn.

Consumenten als reclamemedium 

Daarom heeft de Europese Unie de oorlog verklaard aan wegwerptassen. De persoonlijke consumptie daalt naar verwachting tot maximaal 40 per jaar in 2025. De heffing mag ook niet langer gratis zijn. 

Boodschappen tassen als alterntief voor plastic tassen maar ook de papieren tassen zijn al niet meer weg te denken.

Papieren tassen bedrukken