Menu Sluiten

Stoffen tas bedrukken

Stoffen tassen bedrukken

Wij bieden u promotionele Stoffen tas bedrukken, katoenen tassen, stoffen tassen, PP fleece tassen, geweven en non-woven tassen, canvas tassen en jute tassen aan. En dat in veel verschillende uitvoeringen, maten en kleuren. Dankzij hun materiaaleigenschappen kunnen katoenen tassen perfect bedrukken. Ze worden bedrukt met een grafische meerkleurige motieven in zeefdruk of zeefdruktransfer of zelfs met fotomotieven bij digitaal printen kan.

Bekijk onze katoenen tassen, Linnen tassen, canvas tassen en Vilten tassen

Bestel milieuvriendelijke reclametassen met uw eigen motief bij Tassen Groothandel, uw professionele textieldrukker .Wij bedrukken bedrukte promotietassen, katoenen tassen. Ook bedrukken we biologisch katoenen tassen of Fairtrade gecertificeerde, non-woven tassen of jute tassen. Dat allemaal in verschillende hoeveelheden voor u tegen een redelijke prijs.

We bieden u een groot aantal verschillende stoffen tassen aan, waardoor u voor elk gelegenheid een tas heeft. Of het nu gaat om tentoonstellingstassen, vrijetijds- en boodschappentassen in de meest uiteenlopende varianten, modieuze gymtassen, functionele rugzakken en sporttassen – dit en meer vind je in ons tassenassortiment.

Tassen met logo

De lange levensduur van onze bedrukte promotietassen en de aantrekkelijkheid van de bedrukking zorgen voor een perfect en langdurig reclame-effect. Uw reclameboodschap is altijd onderweg, Ook meerdere keren per dag, niet zelden gedurende weken, maanden of zelfs jaren. De stoffen zakken vervangen met succes de milieugevaarlijke plastic tassen. Dus vergeet niet: door de stoffen tassen te gebruiken, lever je ook een belangrijke bijdrage aan het verminderen van plastic afval.

In onze  referenties  vindt u een kleine selectie van bekende klanten die onze bedrukte stoffen tassen en promotietassen konden gebruiken voor de respectievelijke doeleinden en evenementen zoals beurzen, tentoonstellingen, promoties en andere.

We maken stoffen tassen voor u op basis van uw bedrijfslogo en tegen een betaalbare prijs. Neem contact met ons op via 0294773002 en een van onze vriendelijke klantadviseurs helpt u graag. Van het eerste gesprek tot de levering en ook daarna, zodat uw bestelling soepel verloopt.